Můžete mi prosím poradit, kde výhodně pojistit dům?
Jakou svačinku si berete s sebou do fitka, která dodá energii a jak s říká neleží dlouho v žaludku?
Chtěla bych si doma vyrobit vlastní formičky na lití čokolády a želé. Z čeho to udělat? Aby to byl dobrý materiál pro styk s jídlem?
Vadí umělá prsa při kojení? Přemýšlím o tom, že bych si nechala prsa upravit, ale mám právě strach skrz kojení..
Máme ve firmě nové dodávky a já bych potřebovala udělat firemní polep na auta. Dokážete mi poradit, kdo to zvládne udělat za dobrou cenu a s pěkným návrhem?
Máte někdo přehled, která autokosmetika dokáže účinně chránit lak auta?
Které auto na dálkové ovládání je vhodné pro ježdění venku? Které to vydrží?
Pomůžete mi někdo vybrat projektor na doma prosím? Chtěla bych ho koupit synovi jako dárek pod stromeček, ale tak nějak moc netuším podle čeho se to vybírá?
Ach jo... už dlouho mě to trápí, ale já prostě nemám vůbec chuť na sex a nevím co s tím... Jak se zase navnadit?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.