Maminy, měla bych dotaz. Chci s dětma zkusit vyrábět šperky. Myslím, že by nás to všechny mohlo bavit, navíc budeme mít originální dárečky pro rodinu. Chci se zeptat - můžete doporučit shop, kde koupit komponenty?
Ahoj, nemáte někdo LED osvětlení kuchyňské linky, u kterého by se dalo nastavit, jak moc má svítit? Viděla jsem nějaké v prodejnách a u známých, ale přišlo mi, že svítí zbytečně moc. Navíc bych ho měla ráda i jako dekorativní osvětlení, ale pak potřebuji, ale svítilo jen málo. Někteří prodejci mi sice takové osvětlení nabízelo, ale oprati klasickému bylo hodně drahé.
Ahoj holky, chci se zeptat jaká je dobrá značka dětských plenek ? Jakou velikost pro mimčo mít ? Někde jsem četla, že se začíná i na dvojkách ?
Ahojky holky, mám dotaz… Nakupovala některá z vás nádobí na netu, konkrétně na www.zgastro.cz? Jak jste s tímto shopem spokojeny?
Nazdárek, chtela bych vás poprosit o radu. Máte některá doma něco jako domácí posilovnu? Nebo aspoň nějaké cvičební stroje? Pokud ano, tak na jakých baví cvičit nejvíc?
Maminy, nemáte některá zkušenost se shopem different.cz? Jak se vám jeví? Má v nabídce moc hezké bytové doplňky, tak přemýšlím, zda koupit :)
Maminy je tu některá, co má zkušenost s nákupem z tohoto eshopu https://www.different.cz? Jak jste tam spokojené? Co velikosti, sedí? :)
Ahoj maminky, poradte mi, jak s vyberem aktovky pro prvnacka, kluka 
Holky, jaká značka má opravdu kvalitní takové ty kulmy na krásné velké vlny ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.