Ahoj chceme si konečně koupit nějaký dům pro naši rodinku,může to být i starší domek,ale i nový,jen hledáme nějakou seriozní realitku.
Chtěla bych založit diskuzi na téma volby do poslanecké sněmovny. Koho budete letos volit a proč ? :)
Ahoj chci se zeptat jakou koupit dceři do školy láhev aby měla v ní dlouho teplý čaj.
V drogerii jsem objevila hotovou ovesnou koupel. Dcera má atopický ekzém. Po koupeli má pokožku hezky zklidněnou.
Mohla bych se zeptat jestli je nutné dávat dětem do jednoho roku vitamín D ? Dáváte ho taky ? Kvůli čemu se vůbec musí dávat tak dlouho ?
Ahooooj :) Dávám tip na super nákup vína :) Právě jsem dostala omylem email od vinovyhodne, kde dávají nějakému zákazníkovi slevu 70% na víno. Zkusila jsem tu slevu zadat a ono to funguje. Na stránce https://www.vinovyhodne.cz/omluva-sleva stačí zadat kód: omluva35. Tak na zdraví :)
Kde prosím pěkně nakupujete nebo jste nakupovali oblečení, když jste byly těhotné ? Konkrétně by mě zajímaly tuniky a nějaké halenky :)
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli jste si někdo nechával měřit zrak v grandopticalu a pak si rovnou u nich kupoval i brýle? Viděla jsem, že ted mají tenhle měsíc měření zdarma a přemýšlím, že bych do toho šla
Holky jak řešíte to, když vá přepadnou chutě? Já třeba nebojuju s chutěma na sladký, ale na slaný... Jsem z toho docela nešťastbá... No, co myslíte, jak to řešit? Nebo jak to řešíte vy?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.