Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?
Holky, přemýšlím o zvětšení prsou a pořád nevím, ke komu jít. Chci, aby výsledek vypadal hezky přirozeně, ne uměle nebo přehnaně. Máte tip na doktora, který to fakt umí a dá se mu věřit?
Dobrý den, chtěla bych pořídit pro syna na Vánoce herní křeslo. Můžete mi prosím někdo poradit s výběrem?
Dobrý den, poradíte mi prosím někdo jak vybrat kvalitní vysavač i s mopem? Jakou máte zkušenost ohledně jeho používání, dokáže opravdu udržovat podlahu pěkně čistou?
Maminky prosím poraďte mi, kde nakoupit dobré a kvalitní cukrovinky na Mikuláše pro děti. Něco co není jen tak v obchodech bych ideálně chtěla vybírat.
Holky, máte někdo zkušenost s nějakým online kurzem pro nastávající maminky? ???? Přemýšlím, jestli má vůbec smysl něco takovýho pořizovat, nebo jestli stačí klasické info z porodnice a z internetu.
Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?
Ahoj, je tu někdo kdo používá něco kromě hormonů, co mu pomohlo na šílené pocení v rámci menopauzy? Je to opravdu už neúnosné. :(
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.