facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Greplovahan | 17.10.2025 23:28 | ID: 51073

Dobrý den, nechával jste si někdo dělat kryt na mobil s vlastní fotkou? Přemýšlím o tom jako o dárku na Vánoce pro kámošky.

Terka | 24.10.2025 23:35 | ID: 51075

Zdravím, jste tu někdo zapálený do sázení? Hledám komunitu sázkařů, kteří to opravdu myslí vážně ohledně konzultací zápasů a dalšího. Máme to jako svůj hlavní koníček a baví mě to. Nebavím se o velkých obnosech, na to bych ani neměla. Úspěšnost mám docela dobrou...

Myskovatera | 22.10.2025 01:22 | ID: 51079

Našla bych tu prosím někoho, kdo by mi byl ochotný poradit ohledně vybavení do koupelny prosím? Chtěla bych koupit kvalitní vanu a také umyvadlo, které budou mít kvalitní povrch co vydrží.

Greplovahan | 22.10.2025 01:25 | ID: 51080

Dobrý den, chtěla bych nechat udělat v domě sprchu, která by byla v úrovni podlahy. Můžete mi poradit někdo prosím, jak to udělat co nejlépe? Jakou dlažbu použít na dno podlahy?

Greplovahan | 22.10.2025 01:26 | ID: 51085

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost ohledně výběru obrouček. Chtěla bych brýle, které mi budou opravdu slušet. Máte zkušenost kde je prosím vybírat?

Alenka z rise | 23.10.2025 23:13 | ID: 51092

Dobrý den, řekněte mi prosím co máte vyzkoušeného že opravdu pomáhá na lepší imunitu u vašich dětí prosím?

JáKarla | 19.10.2025 18:22 | ID: 51093

Dobrý den, najdu tu prosím někoho kdo bojoval často s pocitem těžkých nohou? Co vám na to nejvíce pomohlo?

Kozlickova | 11.10.2025 09:28 | ID: 51095

Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?

Jilkova777 | 11.10.2025 09:31 | ID: 51096

Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?

zalozka