Dobrý den, nechával jste si někdo dělat kryt na mobil s vlastní fotkou? Přemýšlím o tom jako o dárku na Vánoce pro kámošky.
Zdravím, jste tu někdo zapálený do sázení? Hledám komunitu sázkařů, kteří to opravdu myslí vážně ohledně konzultací zápasů a dalšího. Máme to jako svůj hlavní koníček a baví mě to. Nebavím se o velkých obnosech, na to bych ani neměla. Úspěšnost mám docela dobrou...
Našla bych tu prosím někoho, kdo by mi byl ochotný poradit ohledně vybavení do koupelny prosím? Chtěla bych koupit kvalitní vanu a také umyvadlo, které budou mít kvalitní povrch co vydrží.
Dobrý den, chtěla bych nechat udělat v domě sprchu, která by byla v úrovni podlahy. Můžete mi poradit někdo prosím, jak to udělat co nejlépe? Jakou dlažbu použít na dno podlahy?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost ohledně výběru obrouček. Chtěla bych brýle, které mi budou opravdu slušet. Máte zkušenost kde je prosím vybírat?
Dobrý den, řekněte mi prosím co máte vyzkoušeného že opravdu pomáhá na lepší imunitu u vašich dětí prosím?
Dobrý den, najdu tu prosím někoho kdo bojoval často s pocitem těžkých nohou? Co vám na to nejvíce pomohlo?
Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?
Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.