Ahoj, tak jsem začala zjišťovat, co všechno potřebuju s sebou do pordnice. Načetla jsem nějaké články. A musím říct, že jsem z toho zmatená. Podle autorů některých článků bych si musela najmout kamion, abych to všechno odvezla. :) Můžete mi poradit? Díky
Ahoj, moje dcera je asi dva dny velmi neklidná, často ublinkává. Včera jsem si všimla, že má na jazýčku a v pusince takový bílý povlak, který nejde odstranit. Myslíte, že by to mohla být moučnivka? Mám jít k lékaři, teploty nemá. Co na to zabírá? Díky
Ahoj maminky, potřebovala bych poradit se zařízením dětského pokoje. Jsem ve druhém trimestru a pomalu začínáme řešit, jak a čím vším zařídit dětský pokoj. Jaké máte zkušenosti?
Ahoj mamky, mám dotaz zda jste někde nečetli co brát v těhotenství za prášky aby miminko nezdědilo ekzém. Já jsem našla že by mohly působit laktobacily.
Ahojky mám jen dotaz, dočetla jsem se, že se po dlouhodobém kojení můžou začít kazit mimnku zoubky. Má s tím někdo zkušenost?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, uvažujete někdo o alternativním porodu? Máte nějako zkušenost? V poslední době se hodně mluví a píše o tzv. lotosovém porodu, jaký na něj máte názor. Mě osobně to přijde velké riziko pro matku a dítě. Díky za názor.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, mám úplně rovné bradavky, nemám je vpáčené. Myslíte, že budu moct kojit? Mám strach, že se miminko nepřisaje. :( Poraďte, dá se s tím něco dělat? Dík
Ahoj, musím se Vám pochlubit co se mi podařilo :). Miluji jahody a kojím, sice vím, že bych jahody neměla jíst, ale neudržela jsem se. Jednu jsem si dala a ráno bylo moje miminko celé pihaté. Šla jsem s ní k doktorovi a ten se smál, že to nic není, že je to reakce na jahody. Co naplat, letos je oželím....
Ahoj mamky, já vím, že tenhle dotaz je hodně subjektivní, ale jste spíš pro neutrální vymalování v pokojíčku nebo zaměřené na pohlaví dítěte.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.