facebook
Příjemnou noc, je pondělí 23.6.2025 a svátek slaví Zdeňka

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Ola | 12.08.2013 13:12 | ID: 86

Ahoj, tak jsem začala zjišťovat, co všechno potřebuju s sebou do pordnice. Načetla jsem nějaké články. A musím říct, že jsem z toho zmatená. Podle autorů některých článků bych si musela najmout kamion, abych to všechno odvezla. :) Můžete mi poradit? Díky

Lenka | 15.08.2013 10:58 | ID: 88

Ahoj, moje dcera je asi dva dny velmi neklidná, často ublinkává. Včera jsem si všimla, že má na jazýčku a v pusince takový bílý povlak, který nejde odstranit. Myslíte, že by to mohla být moučnivka? Mám jít k lékaři, teploty nemá. Co na to zabírá? Díky

Greplovahan | 06.09.2024 23:19 | ID: 97

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit se zařízením dětského pokoje. Jsem ve druhém trimestru a pomalu začínáme řešit, jak a čím vším zařídit dětský pokoj. Jaké máte zkušenosti?

Ivous | 09.03.2023 21:01 | ID: 100

Ahoj mamky, mám dotaz zda jste někde nečetli co brát v těhotenství za prášky aby miminko nezdědilo ekzém. Já jsem našla že by mohly působit laktobacily.

Ola | 11.09.2013 13:59 | ID: 102

Ahojky mám jen dotaz, dočetla jsem se, že se po dlouhodobém kojení můžou začít kazit mimnku zoubky. Má s tím někdo zkušenost?

Jana | 28.08.2013 20:49 | ID: 106

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, uvažujete někdo o alternativním porodu? Máte nějako zkušenost? V poslední době se hodně mluví a píše o tzv. lotosovém porodu, jaký na něj máte názor. Mě osobně to přijde velké riziko pro matku a dítě. Díky za názor.

Evča | 27.09.2013 09:21 | ID: 107

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, mám úplně rovné bradavky, nemám je vpáčené. Myslíte, že budu moct kojit? Mám strach, že se miminko nepřisaje. :( Poraďte, dá se s tím něco dělat? Dík

Weny1 | 18.07.2013 06:49 | ID: 109

Ahoj, musím se Vám pochlubit co se mi podařilo :). Miluji jahody a kojím, sice vím, že bych jahody neměla jíst, ale neudržela jsem se. Jednu jsem si dala a ráno bylo moje miminko celé pihaté. Šla jsem s ní k doktorovi a ten se smál, že to nic není, že je to reakce na jahody. Co naplat, letos je oželím....

Lenka | 27.08.2013 13:24 | ID: 112

Ahoj mamky, já vím, že tenhle dotaz je hodně subjektivní, ale jste spíš pro neutrální vymalování v pokojíčku nebo zaměřené na pohlaví dítěte.

zalozka