dobry den, mate nekdo zkusenosti s objednavanim leku z nejake internetové lekarny? :) kdyztak hodte prosim nejaky dobry tip na takovou lekarnu ktera je spolehliva :) diky
ahoj holky,
zkistila jsem ze jsem v 5tt a chci se zeptat,jestli je normalni,ze mne porad poboliva v podbrisku tak,jako kdybych mela dostat menstruaci?zadne jine mpotize nemam...za tyden jdu na dalsi ultrazvuk,kde by melo byt uz neco videt...ted tam byla jen takova tecicka...mam strach,pokazde kdyz jdu na zachod,ze tam bude krev...
Ahoj maminky, pořádáte oslavy pro své malé děti? Máme syna 7 let a chteli bychom mu uspořádat oslavu narozenin, ale nevíme kde v Praze :/ někde, kde by se děti mohli i vyřádit, nebo nevim
Máte někdo s něčím takovým zkušenost?
Ahoj četla jsem teď, že velmi účinné na dětskou koliku je Enticon. Máte s ním někdo zkušenosti?
Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko zatím dva měsíce po vysazení antikoncepce. Chtěla jsem se zeptat jak moc velkou roli hraje psychika muže? Bavili jsme se o tom a myslím, že má pocit, že je na něj vyvíjen určitý tlak (v práci se zmínil, že se snažíme) a hlavně na to pořád prý při sexu myslí. Já se hlavně snažím, aby se nám to oběma líbilo a bylo to pokaždé jiné a pestré (občas na to taky myslím, ale hned ty myšlenky zaženu). Může i psychika muže ovlivnit snažení se o miminko stejně tak jako je to u žen nebo to u mužů tak není? Ať je to tak nebo tak co bych s tím mohla dělat, aby na to přestal myslet? Děkuji za odpověď.
ahoj, nevíte někdo, co by pomohlo při velkém nadýmání v těhotenství?
Zdravim, tuhle jsem to videla v televizi a pak jeste nekde na netu a moc me to zaujalo, mate s timto pohybem, sportem nekdo blizsi zkusenosti? A poradite mi prosim nekdo pripadne dobre studio v Praze? Dikeeec :)
Ahoj, prosim mate zkusenosti? Jake a pro uzivate? Uvazuji nad koupeni hořčíku, proti unave a stresu, mate ozkosene, diky
Dobrý den, chtěla jsem si ověřit pro mně novinku - prý proti horečkám, které provázejí očkování zabírá kurkumin. Ještě jsem nezjišťovala jeslti se prodává něco, co ho pro tento účel obsahuje, ale zaujala mě ta alternativa k jinak používaným antipyretikům v těchto případech 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.