facebook
Dobré dopoledne, je pondělí 28.7.2025 a svátek slaví Viktor

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Miniee | 10.07.2023 15:05 | ID: 1211

dobrý den, chci se prosím zeptat jestli nemáte doporučení na nějakou značku konopné masti, které vám pomohla na problematickou pleť? kamaradka ma po porodu s pleti velky problem, tak zjistujeme co by ji na nejlepe pomohlo. diky moc za rady!

olga.polka | 13.12.2016 14:31 | ID: 1212

Dobrý den, nechci delat reklamu ci neco takoveho, ale byli jsme ted o vanocnich svatcich na jedne zazitkove hre s mym 8mi letym synem. :) doporucila mi to kolegyne z prace ze tam byla s kamaradkou. jmenuje se to puzzleroom a je to neco na zpusob pevnosti boyard, jestli znate? :) a moc se nam to se synem libilo ! az jsme byli prekvapeni jak jsem se u toho nasmali a potrapili si hlavy! vyzkousel jste taky jiz nekdo?

Jaruška | 23.03.2023 18:48 | ID: 1221

jelikož se v Brně vůbec nevyznám, jsem přistěhovalec z druhé strany republiky, zjišťuji informace ohledně porodnic...rodit budu až koncem května, ale pořád nevím kde...na internetových stránkách jsem se moc informací o porodnicích nedozvěděla (ani moc fotek porodních sálů), tak se zeptám tady...chtěla bych, aby porodnice měla několik soukromých porodních boxů..nedokáži si představit být na tzv.hekárně, prostě aby byl porod od začátku až do konce v jenom místě, kde bych byla s partnerem. jestli pak po porodě budu třeba se 4 ženskýma na pokoji mi je asi úplně jedno, ale chci klid na porod. předem děkuji za informace

Jilkova777 | 03.01.2023 18:38 | ID: 1230

Pěkný večer, předem se omlouvám, vím, že toto téma sem asi úplně nepatří, ale vzhledem k tomu, že sleduji samé mateřské servery a diskuze, pomalu už nevím, kde bych se měla zeptat. Mám dotaz, nebo spíš bych chtěla poprosit o zkušenosti s prodejem bytu. Potřebujeme se přestěhovat do většího, proto budeme kupovat větší (ten již máme vybraný), ale musíme samozřejmě složit kauci a stále nemáme zájemce na náš "starý" byt. Jak prodej urychlit? Něco sice našetřeno máme, ale na koupi potřebujeme nejprve peníze z našeho bytu. Žádnou půjčku si totiž brát nechceme. Děkuji za radu.

olga.polka | 03.02.2015 14:24 | ID: 1231

dobrý den, měla bych zájem o takový ten kočárek vhodný na běhání (3 kola). musím na sobě trošku začít makat a shodit pár kileček, předtím jsem na běhání byla zvyklá a ted mi to i chybí, ale chtěla bych to využít i jako třeba odpolední procházku. :) mám již vybranou itrasu kudy by to bylo s kočárkem pohodlné!spíše potřebuji znát vaši zkušenost s těmito kočárky a jestli by jste mi popřípadě nějaký nedoporučili? děkuji

Alenka z rise | 23.02.2015 11:17 | ID: 1238

Ahoj, znáte někdo a užíváte doma na něco Chytrou houbu? Slyšela jsem, že to je vynikající pomocník na mykozy, plísně, lupenku atd, zajímá mě, jaké jsou vaše zkušenosti. Budu ráda za vaše příspěvky

sabinka | 15.09.2024 19:10 | ID: 1243

dobry den, chci se zeptat jestli nema nekdo zkusenosti s doplnky stravy na podporu spalovani tuku? :) samozrejme cvicim a i mam zmeneny jidelnicek jen chci jeste trochu to hubnuti popohnat a byt brzy fit :) diky za rady

okolka | 26.01.2019 18:16 | ID: 1244

dobrý den, máte někdo zkušenosti s kosmetikou bioderma pro deti? chtela bych objednat par pripravku a dokonce jsem na ni dostala i doporuceni ale chtela bych vedet treba i jakou jinou kosmetiku pro deti doporucujete? diky

kamila336 | 20.10.2015 14:18 | ID: 1247

Ahoj maminky, chci se zeptat, zda nakupujete na slevových portálech, jestli jim věříte, já jsem to nikdy nezkoušela, ale dívám se tak a docdla bych to zkusila, jen se bojím, nevím, na kterém je to fakt dobré a na kterém ne. Jestli máte nějaký ověřený? budu ráda za radu

zalozka