Poradíte mi někdo prosím, jakým způsobem podpořit chuť na sex i po 40? Mám s tím nějak už problém a docela dost to trápí mě, ale ještě víc i manžela...
Co dáváte dětem na odřeniny, aby je to hlavně neštípalo?
Zdravím, náš pes vždycky na jaře kýchá - asi mu vadí pyl ve vzduchu - nemáte podobnou zkušenost?
Na koho se v Brně nejlépe obrátit z hlediska prodeje bytu? S km mát zkušenost a podařilo se mi vám to vyřešit rychle?
Můžete mi poradit, jak vybrat do nové koupelny kvalitní novou vanu a sprchovou vaničku?
Zdravím, napíšete doporučení na eshop, kde mají super věci do interiéru (dekorace, nádobí, ručníky, zrcadla)?
Dobrý den, sháním hezké kulaté zrcadlo do interiéru - poradíte?
Zdravím, poradíte kam vyrazit s dětmi v tomto nic moc počasí? Jsme teď v Liberci. Děkuji za tip!
Ahoj maminky, založila jsem tuto diskuzi, protože sama hledám nějaký dárek pro sestru k narození dítěte. Myslím, že tento dotaz ocení každý a budu ráda, když mi sem budete dávat typy co kupujete k narození dětí vy Děkuji moc!
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.