Kde vybírat ojeté auto? Nevím jestli je lepší dívat se po inzerátech nebo raději jít o bazaru? Co myslíte?
Zkusíte mi poradit, kde vybrat kvalitní kuchyňský nůž? Který by byl opravdu pořádně ostrý?
Jak na lepší sex i po více letém vztahu? Poradíte mi prosím?
Které vitamíny jsou pro tělo důležité pro správnou imunitu a obranyschopnost těla?
Dobrý den, jak zlepšit pozornost u dětí, poradíte? Syn je v první třídě, ale zatím má podle paní učitelky s pozorností velký problém.
Holky, chtěla bych se zeptat… Kde dětem kupujete aktovky, doplňky a tak. Kde mají fajn výběr, kde jste byly spokojeny? A nakupujete na netu nebo jste odvážné a běháte po obchodech? Já se teda děším vánočních nákupů, nejraději bych vše koupila na netu… i tu aktovku :)
Ahoj holky :) Měla bych dotaz... kamarádka je těhotná a já bych jí ráda koupila nějaké vitamínky. Tak jsem si říkala, že se poradím a zeptám se, jaké jsou podle vás nejlepší?
Holky jak se vám dařilo hubnout po porodu?
Podařilo se vám někomu sehnat dobře pojištění auta jak povinné, tak i havarijní pojištění? Dokážete poradit, kam se třeba případně podívat prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.