Ahoj všem, potřebuju prosím poradit. Máte tip, co by mi pomohlo na kvalitní spánek a regeneraci? Já nevím, ale poslední dobou s tím bojuju a nevím, co na to. Budu ráda za každý tip a radu.
Ahojky, měla bych dotaz... Máme v rodině docela dost dětí a pořád je nějaká příležitost někoho obdarovat. Chtěla bych se zeptat, jak to děláte vy? Máte vždy něco po ruce nebo nakupujete podle přílažitosti?
Ahojky maminy, jak jste dlouho s chlapem? A co sex, pořád dobrý? A zpříjemňujete si ho nějakými hračkami? Já jsem brouzdala po netu a líbí se mi shop e-kondomy. Znáte ho? Zkušenosti?
Dobrý den, potřebovala bych radu ohledně výběru notebooku pro dceru. Za jakou cenu bych pro ní mohla vybrat něco slušného?
Jak vybrat kvalitní notebooky do firmy? Za dobrou cenu a výkonné?
S jakými prsními vložkami máte zkušenost, že neprotékají a nerolují se?
Ahoj maminy, kojím čtvrtým měsíce a mám docela problém s tím, že mám strašně moc mléka, které mi neustále vytéká a prsní vložky mi nestačí. Nevíte, jak se dá tato ne přímo nepříjemná, protože jsem ráda, že mám hodně mléka, ale nemůžu pomalu nikam jít bez toho aniž bych neměla mokré tričko, a to vypadá hrozně 
Zdravím maminky, kvalitní kojenecké mléko. Bohu žel malému moje mléko nestačí, takže budu muset začít přikrmovat, ale nemám s žádným zkušensot, tak budu ráda, když mi předáte své zkušenosti. Děkuji moc!
Maminky, jakou kosmetiku mi doporučíte pro novorozené miminko? Chtěla bych udělat dárkový balíček pro kamarádku do porodnice.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.