facebook
Příjemnou noc, je středa 16.7.2025 a svátek slaví Luboš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Polinko | 04.08.2023 23:50 | ID: 821

Ahoj. Holky prosím o radu. Moje dcerka má 6 let a má docela hodně odstáté uši. Ani nevím po kom to má, já ani přítel jsme s tím neměli jako malí problémy. Chtěla bych najít nějakou dobrou plastiku okolo Brna. Nevíte o nějaké? A nevíte, jak je to s úhradou od pojišťovny, zda to platí celé nebo jen část?

Laura | 31.01.2019 11:37 | ID: 838

Ahoj, potřebuju poradit, můžete mi doporučit nosítko pro miminko? Děkuji za tipy

Milluska | 28.02.2023 17:13 | ID: 839

Ahoj, uvažuji, že si pořídím domácí pekárnu. Máte ji? Jaké s ní máte zkušenosti? Kupujete směsi na chleby, nebo máte vlastní recepty?

Hana | 12.11.2013 18:59 | ID: 840

Ahoj holky, jak jste řešily nebo řešíte houby v těhotenství? Čtu na to různé názory, jestli jsou pro těhotené vhodné či ne, ale sama nevím. Děkuju.

zari | 09.08.2014 08:52 | ID: 841

Ahoj, zajímalo by mě kolik by se mělo v těhotenství minimálně přibrat? Zdá se mi, že přibírám docela pomalu, ačkoli doktorka říká, že je vše v pořádku.

Margaretad | 17.08.2015 20:03 | ID: 850

Ahoj, mám dotaz na plavání miminek. Chodili jste plavat? Jaké máte zkušenosti. Chtěla bych chodit s miminkem plavat, ale mám obavy ohledně hygieny. Od kolika měsíců se plave s miminky?

Krysta | 24.03.2014 16:41 | ID: 864

Ahoj, moje kamarádka má dvouletého syna, který odmítá chodit na nočník. Máte s tím zkušenosti? Poraďte....

Ivous | 17.09.2020 16:10 | ID: 865

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, máte zkušenosti s Fimo hmotou? Líbí se mi šperky a doplňky z ní, ale nemám představu, co vše k jejich výrobě vlastně potřebuju. Díky za rady.

Macakova | 06.12.2022 22:10 | ID: 873

Ahoj, jak se blíží Vánoce, je to opět diskuse o tom, kdy a jestli vůbec říkat dětem, jak to vlastně s tím Ježíškem je. U nás doma nosil a nosí dárky Ježíšek, ovšem jak je syn starší a chodí do školy, setkává se s tím, že některé děti už ví, že Ježíšek to není.... V kolika letech to dětem říct? Jaké máte zkušenosti?

zalozka