Ahoj. Holky prosím o radu. Moje dcerka má 6 let a má docela hodně odstáté uši. Ani nevím po kom to má, já ani přítel jsme s tím neměli jako malí problémy. Chtěla bych najít nějakou dobrou plastiku okolo Brna. Nevíte o nějaké? A nevíte, jak je to s úhradou od pojišťovny, zda to platí celé nebo jen část?
Ahoj, potřebuju poradit, můžete mi doporučit nosítko pro miminko? Děkuji za tipy
Ahoj, uvažuji, že si pořídím domácí pekárnu. Máte ji? Jaké s ní máte zkušenosti? Kupujete směsi na chleby, nebo máte vlastní recepty?
Ahoj holky, jak jste řešily nebo řešíte houby v těhotenství? Čtu na to různé názory, jestli jsou pro těhotené vhodné či ne, ale sama nevím. Děkuju.
Ahoj, zajímalo by mě kolik by se mělo v těhotenství minimálně přibrat? Zdá se mi, že přibírám docela pomalu, ačkoli doktorka říká, že je vše v pořádku.
Ahoj, mám dotaz na plavání miminek. Chodili jste plavat? Jaké máte zkušenosti. Chtěla bych chodit s miminkem plavat, ale mám obavy ohledně hygieny. Od kolika měsíců se plave s miminky?
Ahoj, moje kamarádka má dvouletého syna, který odmítá chodit na nočník. Máte s tím zkušenosti? Poraďte....
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, máte zkušenosti s Fimo hmotou? Líbí se mi šperky a doplňky z ní, ale nemám představu, co vše k jejich výrobě vlastně potřebuju. Díky za rady.
Ahoj, jak se blíží Vánoce, je to opět diskuse o tom, kdy a jestli vůbec říkat dětem, jak to vlastně s tím Ježíškem je. U nás doma nosil a nosí dárky Ježíšek, ovšem jak je syn starší a chodí do školy, setkává se s tím, že některé děti už ví, že Ježíšek to není.... V kolika letech to dětem říct? Jaké máte zkušenosti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.