Ahoj holky, kdy přesně jste si žádaly o mateřskou a kde? Díky
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se šátkem na nošení miminka?
maminky prispejte ivy tim cim jste prosli nektere maminky zajma co ceka při tehchto navstevach
Ahoj holky, máte zkušenost s otoky rukou v těhotenství? Mám velké bolesti rukou, brnění a hodně mi otékají prsty. Dala mi nějakou mastičku, ale moc to nepomáhá
Ahoj, od kdy jste cítily kopání miminka?
Ahoj holky. Zajímalo by mě, co dáváte dětem na zlepšení imunity. My s malou pořád s nachlazením a nemocema bojujeme, ale pořád nic. Snažím jí dávat nějaký vitamíny, ale nepříjde mi, že by ji pomáhaly. Prý existujou kapsle s rybím tukem, je to pravda? A máte s tím některá zkušenosti? Popř. jakou značku preferujete?
Dobry den jen sem se chtela zeptat jak poznam ze jsem potratila tato otazka je pro me v tomto stavu dost dulezita proto prosim o okamzitou odpoved dekuju
kolik budu dostavat penez kdyz pujdu na materskou a na materske budu 3 roky ?? dekuju za odpoved
Ahoj, máte zkušenost s očkováním proti klíšťové encefalitidě u dětí? Od kolika let je to možné? A jak to vaše děti snášely? Děkuju
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.