Ahoojky, hledám nějakou dobrou pastu na zuby nějakého spíše přírodnějšího složení.. Neznáte nějakou dobrou pastu takovou? máte s nějakou dobrou zkušenost?:-)
Ahojky, doporučili by jste mi kde nakoupit nějaké pěkné dárkové předměty, hledám nějaké drobnosti co potěší každého :-):-)
Ahoja.. ráda bych zhubla do plavek nějaké to kilo navíc, Máte nějaký tip na dietu po které jdou opravdu vidět výsledky? :-)
Ahojky, doporučili by jste nákup v okay? :-)
Kde koupit kvalitní spotřebiče? Můžete mi poradit prosím, kde je vybírat?
Ahojky :) Holky, kde kupujete knížky pro děti? Já zatím jen v supermarketu, teď jsem koupila nějakou samolepkovou knížku… Ale jako výběr nic moc Tak bych docela ráda doporučení na nějaký online shop, kde mají hezkou nabídku dětských knížek.
Poraďte nějaký osvědčený a šetrný způsob bělení zubů doma. Ideálně něco bez peroxidu ale co funguje. Předem díky za všechny rady :-)
Ahojky :) hledám kvalitní a lahodnou zrnkovou kávu :) Kde takovou koupím... Ráda bych jako dáreček :)
Ahoj maminy... chci se zeptat. Chci udělat chlapovi radost. Koupím nám nějaké sexy hračky. Koukala jsem na e-kondomy. Zkušenosti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.