Čauko, zajímalo by mě jestli máte doma váhu s nějakými funkcemi ? Chtěla bych si koupit váhu, co měří tuk v těle. Myslíte, že jsou ty údaje spolehlivé ?
Koupila jsem pro naši rodinou nově byt, potřebovala bych poradit, kde bych ho mohla dobře a výhodně pojistit? Aby to bylo opravdu dobře kryté proti všemu?
Našla by se tu prosím dobrá duše, která by mi toho trochu prozradila o zelené stravě? O co bych se měla jako začátečník zajímat?
Holky co nejlépe zabírá na padající vlasy? Jak to zastavit co nejrychleji?
Máte zkušenost prosím, jak zabezpečit auto proti krádeži? Vyplatí se dávat do auta nějaký GPS senzor?
Jaké kupujete pro děti jogurty ?
Holky tvoříte si doma vlastní formičky pro odlévání čokolád a želé?
Ahoj, chtěla bych se zeptat na názor maminek, které mají za sebou úpravu prsou a potom následné kojení. Je vše bez problému nebo vám to způsobilo nějaké obtíže při běžném kojení děťátka?
Podle čeho mohu vybrat opravdu kvalitní rum jako dárek?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.