Jak to děláte s vodou pro děti? Kupujete nebo máte filtr? Já ty balený vody moc kupovat nechci, četla jsem, že to není moc kvalitní voda, takže bych chtěla koupit filtr, nemáte někdo?
Nemáte někdo filtr do sprchy? Říkala jsem si, že by to mohlo pomoct s ekzémem, doporučuje se vyhýbat co nejvíc chlóru.
Nemáte někdo filtr na pitnou vodu? Jak jste spokojení? Od koho máte?
Jakou máte zkušenost s bělením zubů ? Přemýšlím jestli ty sady co se dají koupit vybělí stejně dobře jako kdybych šla k zubaři.
Má tu někdo doma projektor noční oblohy ? Chtěla bych něco takového koupit dětem, ale potřebovala bych poradit s výběrem, abych koupila něco lepšího :)
Maminy, prosím o vaše rady... Nevím, co mám dětem dávat, když se poraní... Odřeniny a podobně. Máte tip, co by bylo pro děti nejlepší?
Ahoj, chtěla bych koupit pro dceru pěknou mikinu. Netrvám na značkové, spíše hledám něco originálního
Pěkný den, měla bych dotaz na maminky z Prahy, jaké zařízení pro dítě by jste mi doporučily ? :)
Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo máte doma filtr na pitnou vodu, takový ten napojený na kohoutek? Díky za reakce
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.