Konečně si můžeme koupit vlastní dům, a pokud vše klapne, tak se za měsíc stěhujeme. Potřebovala bych poradit, jak si dům co nejrychleji a výhodně pojistit? Která pojišťovna k tomu nabízí výhodné podmínky?
Pomohla vám někomu liposukce? Respektive mě to hlavně zajímá z dlouhodobého hlediska, jestli jste stále spokojené?
Co dělat, když už víc jak rok nemám chuť na sex?
Jak mohu dobře vyčistit fasádu domu? Co se na to smí a nesmí použít?
Ahojky, jaký máte přebalovací pultík pro své ratolesti? popřípadě kde jste kupovali a jak jste s ním spokojené,, Děkuji
Nevíte prosím někdo, zda se dá nějak efektivně vyřešit hluk od sousedů?
Kde bych mohla koupit pěkné oblečení na vnučku, která má půl roku? Nějaké pěkné body, které bude z kvalitní látky?
Jakou zkušenost máte s fermentovanou zeleninou? Dá se to vůbec jíst?
Ahoj maminky, dotaz. Měla jste některá problém s inkontinencí po porodu? Já teda jo, už docela dlouho. A je to docela omezující. Hlavně proto, že jsem ještě nenašla chodné pomůcky. Máte tip, jaké koupit?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.