Ahoj maminy :) Chci se vás zeptat... kde všude jste nakupovaly dárky? Jako myslím na netu... Jaký shop se vám osvědčil nejvíc?
Maminy, měla bych dotaz. Chci s dětma zkusit vyrábět šperky. Myslím, že by nás to všechny mohlo bavit, navíc budeme mít originální dárečky pro rodinu. Chci se zeptat - můžete doporučit shop, kde koupit komponenty?
Poraďte prosím jaký šicí stroj koupit na domácí šití. Předem děkuju za vaše rady.
Maminy, dejte mi prosím doporučení na kvalitní ručníky.
Holky, fotíte rády? Já docela jo, ale jednak na kvalitní foták nemám a navíc se mi s ním ani nechce tahat. Fotím náhodně, co mě zaujme... Říkala jsem si, zda třeba nění něco jako objektiv na mobil...? Nemáte zkušenost?
Ahoj maminy, kde nakupujete drogerii? Chodíte nakupovat nebo si ji necháte vozit? Mně se do obchodu moc nechce, je nějaká drogerie s dovozem? Potřebuju hlavně prací prášek, aviváž, a to pokud možno, tak ve velkém balení. Díky moc za rady.
Ahoj, já nevím co mám koupit svému miláčkovi na Valentýna.Miluje strašně sladký.
Prosím pěkně, kdo dělá pěkné a ručně vyráběné zápisníky ? Dá se něco takového sehnat ?
Jaký výrobce má dobrou ledovou kávu ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.