Maminky, co používáte na praní aby tolik nesmrděl pot? Mám aviváž vše a nemohu se toho zbavit.
Zdravím, mohu se zeptat prosím, jakou vybrat chůvičku k miminku? Máte někdo zkušenost s výběrem?
Jaké jsou vaše zkušenosti se soláriem v kombinaci s návštěvou posilovny?
Ahoj, mám takové choulostivé téma - co vám kromě hormonů pomohlo při menopauze, hlavně skrze návaly horka a pocení? Už je to neúnosné, v noci se budím v mokru, neustále musíme převlékat.. díky moc za radu.
Dobrý den maminky, jdu si sem pro radu, podstoupila některá z Vás IVF? Budu ráda za Vaše zkušenosti, děkuji.
Ahoj, jaký odstraňovač zápachu byste doporučili na domácnost s kočkami? Mám dvě a ráda bych něco, co efektivně eliminuje zápach z jejich toalet, ale zároveň je bezpečné pro zvířata. Máte nějaký osvědčený tip?
Kdo se nám doma nejvíce vyplatí jako dodavatel elektřiny? S kým máte tu nejlepší zkušenost?
Dobrý den, můžu se prosím zeptat ohledně výběru nové vany a sprchy do rekonstruované koupelny? Jak vybrat kvalitu prosím?
Ahoj maminky, mám ani ne dvouleťáka a přemýšlím, jaké pro něj udělat vánoční cukroví. Chtěla bych určitě nějakou zdravější variantu a něco zajímavého, pěkného na pohled, co ho zaujme. U nás máme teď takové období, že se jí hlavně očima a co oči nezaujme, to neexistuje tak budu ráda, když se podělíte o nějaké originální recepty.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.