Jak jste na tom prosím s chutí na sex? Je mi 31 a nějak v poslední době vůbec nemám chuť a nějak taky ani nevím, čím by to tak mohlo být??
Dobrý den, někde jsem četla něco málo o kratomu a taky jsem o tom už slyšela někoho i vykládat. Celkem by mě zajímalo, zda s tím máte někdo opravdu zkušenost? Co myslíte?
Holky vytváříte si některá vlastní formičky na cukroví prosím? Jakým způsobem by se to dalo udělat?
Zdravím, nastěhovala jsem se s manželem do nového domu, a tak bych se chtěla zeptat zda mi někdo dokážete poradit ohledně pojištění? Byla bych klidnější, kdyby měla vše v pořádku pojištěné....
Zdravím, nemáte někdo dítko ve školce Průhonická labuť? Jste se školkou spokojení?
Dobrý den, máme 2 měsíční kotě a má hodně citlivé zažívání. Dáte mi doporučení na šetrné granule? Jaká značka se Vám osvědčila?
Zdravím, chtěla bych slyšet zkušenosti na darování vajíček. Máte to někdo za sebou? Šly byste do toho znova?
Zdravím, napíšete prosím kde koupit kempingový nábytek na příští sezónu? Kde mají dobrý výběr a dobré ceny?
Zdravím, poradíte něco bez receptu pro lepší spánek? Jaký doplněk stravy opravdu funguje?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.