facebook
Příjemnou noc, je čtvrtek 26.6.2025 a svátek slaví Adriana

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
sabinka | 25.08.2023 22:02 | ID: 44402

Dobrý večer, doporučíte mi nějakou kosmetiku na rozšířené póry? Co se Vám osvědčilo?

Donovalka | 30.10.2023 12:01 | ID: 44411

Dobrý den, poradíte kde objednat hezké rámečky na fotky na zeď? Bydlím ale v nájmu, tak bych raději nevrtala do zdi.

HancaN | 22.05.2025 16:39 | ID: 44437

Ahoj, chtěla bych si pořídit clip in vlasy na zahuštění vlasů, ale nevím jaké vybrat. Mohli byste poradit kdo clipy nosíte, jaké vlasy a kde vybrat aby byly kvalitní a vypadalo to hezky a přirozeně?

Skvarilova | 27.08.2023 13:13 | ID: 44445

Zdravím, chtěla bych poprosit o radu. Doma myjeme auta jen ručně, snažím se udržovat je vždy čisté. Zajímalo by mě ale, jak fungují vosky na lak auta? Nebo lépe řešeno, jakým způsobem bych mohla lak auta co nejlépe chránit?

Zuzabartova | 30.08.2023 22:18 | ID: 44454

Jaká je vaše zkušenost se sjednáváním životního pojištění? Kde se vyplatí ho sjednat?

Myskovatera | 30.08.2023 22:59 | ID: 44464

Kdo prosím vás v poslední době řešil výhodně pojištění majetku a byl by tak hodný, že by mi poradil kam se obrátit? Na kterou pojišťovnu prosím?

Patyna | 24.02.2025 17:37 | ID: 44467

Máte tip na nějaký přípravek s brazilským keratinem na vlasy? jeden co jsem používala v minulosti už se nevyrábí ale byla jsem s ním dost spokojená. Kromě keratinu tam bylo i několik dalších látek. Doporučíte něco s čím jste spokojené?

Margaretad | 25.10.2023 10:10 | ID: 44497

Maminky, tak jsme došli z veteriny... Naše číča už tu s nama dlouho nebude. Děti jsou smutné, pláčou. Nevím, jak jim to vysvetlit... A jaké je podle vás nejlepší poslední rozloučení? Dívala jsem se na službu https://www.kremacezviratusti.cz/. Máte někdo zkušenosti?

Jilkova777 | 10.05.2025 10:09 | ID: 44506

Zdravím, uvažujeme s manželem o stavbě chaty nebo pořízení mobilního domu na náš pozemek, který mám na krásném místě v přírodě. Máte někdo zkušenost? Co vybrat?

zalozka