facebook
Dobrý večer, je čtvrtek 26.3.2026 a svátek slaví Emanuel

Cvičení doma

První příspěvek v tématu Cvičení doma
Bára H. | 08.02.2026 15:09 | Cvičení doma | ID: 52758
Bára H.

Ahojky, jak doma cvičíte? Máte nějaké tipy, nejlépe bez přístrojů? nemáme doma úplně místo, ale kvůli malým dětem bych ráda cvičení doma. Ráda bych s něčím začala :) díky

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nikoleta | 09.02.2026 15:40 | ID: 52773
Radka1980

Ahojky já ráda cvičím doma jógu, je ideální i do malého prostoru a bez přístrojů. Stačí mi podložka a pár minut času, většinou když děti spí nebo si hrají. Kromě pohybu je pro mě strašně důležitá i meditace a dechová cvičení. Krásně uklidní hlavu a pomůžou zvládat každodenní stres. Pro maminky je to podle mě skvělá kombinace, protože nejde jen o tělo, ale i o psychickou pohodu

Jolykonvalinka | 10.02.2026 16:27 | ID: 52796
Radka1980

Jóga doma je super. Já si k tomu ještě pomáhám meditačními pomůckami od Gadeo. Mám sedák a díky němu se mi při meditaci i dechových cvičeních sedí mnohem líp. Stačí pár minut klidu a člověk se krásně uklidní. Pro maminky je to podle mě skvělé nejen na pohyb, ale hlavně na psychickou pohodu

Věra | 18.02.2026 19:04 | ID: 52913
Radka1980

Koupila jsem si jogový válec a podsedák na Gadeo a cvičím si sama doma na pohodu jogu. Hodně mi to pomohlo s břichem po porodu.

Bára H. | 22.02.2026 09:00 | ID: 52941
Radka1980

K čemu takový válec při joze je? S jogou zatím trochu bojuju, něco ještě moc nedávám. Ale je to jedna z variant, se kterou bych znova chtěla začít. Ještě i pilates, ale to ještě nedám asi.

Klára323 | 26.02.2026 09:34 | ID: 53001
Radka1980

Mě osobně to pomáhá s některými cviky, hlavně kvůli zádům https://www.gadeo.cz/blog/jogovy-bolstr--idealni-pomocnik-pro-relaxaci-a-flexibilitu/ Mají je moc hezky ušité

Myskovatera | 18.03.2026 17:43 | ID: 53279
Radka1980

Chtěla jsem začít cvičit pravidelně, ale vždycky jsem po pár týdnech ztratila motivaci. Chyběl mi přehled o tom, jestli se vůbec zlepšuji. Proto jsem si pořídila ARMODD Roundz 7 GPS z e-shopu armodd.cz. Hodinky mi zaznamenávají všechny aktivity, ať už jdu běhat, na procházku nebo cvičím doma. Díky tomu vidím, kolik toho reálně zvládnu, a můžu si podle toho plánovat další tréninky. V aplikaci mám všechno přehledně uložené, což mě motivuje pokračovat a posouvat se dál. Navíc sledují i spánek a denní režim, takže si víc hlídám i regeneraci. AI funkci využívám jen občas, ale jinak jsem s hodinkami opravdu spokojená.

Ivana0023 | 23.03.2026 12:01 | ID: 53343
Radka1980

Mě docela začalo bavit skákat přes švihadlo. Našla jsem si nějaké tréninky a nebo jen tak skáču a zkouším techniku. Líbí se mi u toho, že se zapojuje celé tělo a nic krom švihadla na to nepotřebuješ. Já jsem si teda ještě koupila karimatku z https://www.naturehikecz.cz/ , protože není ideální skákat boso na dlažbě. Ta karimatka je přeci jen měkčí a vozíme ji s sebou i pod stan, takže má dvojí využití .

Radka1980 | 25.03.2026 15:24 | ID: 53381
Radka1980

Cvičím podle youtube, pilates, cardio, posilování. Poslední dobou mi hodně chybí, že nevidím přesně svoje pokroky a chci si koupit chytré hodinky. Kdo máte, poradíte jaké vybrat?

1

zalozka