Ahojky, jak doma cvičíte? Máte nějaké tipy, nejlépe bez přístrojů? nemáme doma úplně místo, ale kvůli malým dětem bych ráda cvičení doma. Ráda bych s něčím začala :) díky
Ahojky
já ráda cvičím doma jógu, je ideální i do malého prostoru a bez přístrojů. Stačí mi podložka a pár minut času, většinou když děti spí nebo si hrají. Kromě pohybu je pro mě strašně důležitá i meditace a dechová cvičení. Krásně uklidní hlavu a pomůžou zvládat každodenní stres. Pro maminky je to podle mě skvělá kombinace, protože nejde jen o tělo, ale i o psychickou pohodu 
Jóga doma je super. Já si k tomu ještě pomáhám meditačními pomůckami od Gadeo. Mám sedák a díky němu se mi při meditaci i dechových cvičeních sedí mnohem líp. Stačí pár minut klidu a člověk se krásně uklidní. Pro maminky je to podle mě skvělé nejen na pohyb, ale hlavně na psychickou pohodu 
Koupila jsem si jogový válec a podsedák na Gadeo a cvičím si sama doma na pohodu jogu. Hodně mi to pomohlo s břichem po porodu.
K čemu takový válec při joze je? S jogou zatím trochu bojuju, něco ještě moc nedávám. Ale je to jedna z variant, se kterou bych znova chtěla začít. Ještě i pilates, ale to ještě nedám asi.
Mě osobně to pomáhá s některými cviky, hlavně kvůli zádům https://www.gadeo.cz/blog/jogovy-bolstr--idealni-pomocnik-pro-relaxaci-a-flexibilitu/ Mají je moc hezky ušité
Chtěla jsem začít cvičit pravidelně, ale vždycky jsem po pár týdnech ztratila motivaci. Chyběl mi přehled o tom, jestli se vůbec zlepšuji. Proto jsem si pořídila ARMODD Roundz 7 GPS z e-shopu armodd.cz. Hodinky mi zaznamenávají všechny aktivity, ať už jdu běhat, na procházku nebo cvičím doma. Díky tomu vidím, kolik toho reálně zvládnu, a můžu si podle toho plánovat další tréninky. V aplikaci mám všechno přehledně uložené, což mě motivuje pokračovat a posouvat se dál. Navíc sledují i spánek a denní režim, takže si víc hlídám i regeneraci. AI funkci využívám jen občas, ale jinak jsem s hodinkami opravdu spokojená.
Mě docela začalo bavit skákat přes švihadlo. Našla jsem si nějaké tréninky a nebo jen tak skáču a zkouším techniku. Líbí se mi u toho, že se zapojuje celé tělo a nic krom švihadla na to nepotřebuješ. Já jsem si teda ještě koupila karimatku z https://www.naturehikecz.cz/ , protože není ideální skákat boso na dlažbě. Ta karimatka je přeci jen měkčí a vozíme ji s sebou i pod stan, takže má dvojí využití
.
Cvičím podle youtube, pilates, cardio, posilování. Poslední dobou mi hodně chybí, že nevidím přesně svoje pokroky a chci si koupit chytré hodinky. Kdo máte, poradíte jaké vybrat? 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.