Najde se tu nějaká maminka, které se taky udělaly během těhotenství červené cévky v obličeji ? Udělalo se mi jich docela dost a vypadá to nehezky, nevíte jestli se s tím dá něco dělat ?
Berete kyselinu listovou? Jsem ve 12tt a zatím neberu nic, ale doktorka mi doporučila pro zdraví a dobrý vývoj miminka vitaminy femibion...co vy na to?
mamky kde jste koupily autosedacku?
Ahoj ženy, mate nekdo zksuenost s prodluzovanim vlasu? Jak jste dopadly, vypadaly prirozene?
Podle čeho vybíráte dětem první botičky ? A kupujete třeba o velikost větší ?
Ahoj jedeme s dětmi na hory a ráda bych jim koupila nějakou dobrou termo láhev i s pítkem aby jim v tom dlouho vydržel teplý čaj.
Chtěla bych se zeptat jestli jsou lepší pro dítě s ekzémem látkovky nebo se dají použít i jednorázové plenky ?
Ahoj všem a prosím o radu... Co se vám osvědčilo na bolest kloubů? Co berete? Doplňků je tolik, že bych si sama asi nevybrala... Zajímají mě hlavně osobní zkušenosti! Děkuji.
Ahoooj, zajímá mě, co děláte proto, abyste měly krásné a pevné nehty?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.