Kam v Praze zajít na kosmetiku ?
Ahojky maminy, zeptám se na rovinu , je tu někdo kdo se mezi tím vším snaží starat také sama o sebe ? já bych chtěla celkovou změnu vzhledu a dlouho toužím po prodloužení vlasů . Nemáte někdo zkušenost ? ničí to hodně vlasy ? jak a kde se to shání ? budu ráda za jakoukoliv reakci :)
Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti s WPC materiálem na terasu. Jeho klady? Zápory? Máme už i vybranou firmu, a to Woodplastic. Vaše zkušenosti s ní? Děkuji.
Ahoj, chodíte s dětmi na trampolíny? je to pro ně bezpečné?
Ahoj kupoval někdo dítěti gps hodinky? jak to funguje? a je na to spolehnutí?
Co používáte na kožené kozačky, aby vám na nich nezůstavaly mapy od vody a soli ? CHtěla bych si tento rok koupit dražší kozačky a tentokrát se o ně líp starat, protože je každý rok dodělám tak, že si musím koupit novy :(
Jak řešíte nebo jste řešili úmrtí zvířátka ? Je blbé si ho nechat zpopelnit a mít ho doma ? :(
Pěkný den maminky :) Tak co, jak se tváříte na letošní volby? Už víte, koho volit? Já letos dám svůj hlas lidovcům (http://www.kdu.cz). Co vy? Máte už jasno?
Dobrý den, poradí mi tu někdo jaká kloubní výživa je dobrá, když hodně často sportuji?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.