Poraďte prosím osvědčený způsob na doma, díky :)
Ahoj maminky, jak dětem čistíte uši? Já pořád nevím, co je vlastně nejlepším řešením.
Holky, jak bojujete s bolestí hlavy? Mě se tam přepadne, ale nevím, co s tím. Chemii nechci, takže nějaké prášky si neberu... Máte něco, co by mi pomohlo? Něco přírodního?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli příkrmy připravujete jenom doma nebo je i kupujete?
Manžel začal mít před cca rokem problém s erekcí. Nějakou dobu mu vůbec trvalo, než to sám sobě přiznal. Přijde mi, že se stydí s tím někde jít a raději se vyhýbá tomu, aby se mnou spal. Už mi to dost vadí i na něm je vidět, že ho to trápí. Má cenu zkoušet doplňky stravy na lepší erekci, které jsou bez předpisu? Taky fungují?
Doplňujete si pravidelně vitamín C? Zajímala by mě vaše zkušenost s doplňky stravy a jestli se to pak u vás nějak projevilo třeba lepší obranyschopností těla?
Která pojišťovna dokáže nabídnout výhodné pojištění domu? Řešil jste to někdo v poslední době?
Chtěla bych domů pořídit koupací sud. Potřebovala bych vědět předem, jak moc velké jsou s tím starosti? jak moc se člověk musí starat o vodu a jak dlouho tam vydrží?
Jakou používáte nejraději dezinfekci pro děti? Který by je nepálila a ideálně ani neštípala? Moje dcer má totiž strašný strach z použití dezinfekce.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.