Ahojkyy.. darovali jste některá z vás vajíčka?
Ahojky, nedaří se mi hubnout, chtěla bych nějaké to kilo dolů a váhu si udržet, neznáte nějakou účinnou dietu která vám v tomto pomohla? :-)
Nemáte někdo dobrý tip na zajímavé dárky ke svátku???
Chtěla bych jestli by jste mi neřekli nějaké tipy na dietu co vám opravdu pomohla zhubnout přebytečná kila.. Zkusím cokoliv :-)
Ahoj holky, zajímalo by mě jestli máte některá vyzkoušené brýle, co jsou proti modrému světlu ? Pocítili jste rozdíl když je máte při práci na počítači na sobě ? :)
Hledám nějaký pleťový krém nejlépe veganského složení.. Znáte nějaký dobrý? Mám aknozní pleť ale i dost citlivou, měli jste podobný problém??
Jak na zahradu vybrat kvalitní velkou trampolínu? Máte zkušenost dle čeho to vybírat?
Ahoj, chtěla bych dětem koupit na zahradu trampolínu. Nabídka široká, ale pro mě je priorita kvalita a bezpečnost. S jakými trapoškami míte zkušenosti vy?
Pěkný den :) Měla bych dotaz... Služba https://www.ostraposta.cz/. Máte s ní zkušenosti. Uvažuju, že je oslovím, protože brousit nože potřebuju a v okolí žádnou možnost nemáme...
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.