facebook
Dobré ráno, je úterý 15.7.2025 a svátek slaví Jindřich

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nelisa | 25.06.2019 21:28 | ID: 765

Ahoj, syn trpí na kašel a je často zahleněný, chtěla bych zkusit bylinky, poraďte, můžete mi doporučit které by byly nejlepší?

Hana | 18.10.2013 10:00 | ID: 771

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, nebyl někdo na muzikálu Aida? Jaký je?

Neherkovazdena | 25.02.2022 11:22 | ID: 774

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, používáte zavinovačky? A máte spíše ty klasické, nebo ty moderní na suchý zip? Poraďte, díky.

Lenanna | 27.01.2023 21:37 | ID: 775

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, na internetu jsem našla návleky na ruce na kočárek. Jaké s tím máte zkušenosti, uvažuju, že bych si ho pořídila na zimu. Díky za odpovědi.

sabinka | 04.03.2020 08:46 | ID: 783

Ahoj, byla jste některá nachlazená během těhotenství? Mám rýmu a bolí mě v krku a mám strach o to malé, aby mu to nějak neublížilo.

Puklina | 18.10.2017 12:06 | ID: 784

Ahoj, všechny zdravím, potřebovala bych poradit s tím, na co mám nárok po rozchodu s partnerem. Určitě s tím máte někdo zkušenosti. Věc se má takto: Se svým partnerem jsme se nevzali. Po 16 letech jsem od něj odešla s tehdy 4-letou dcerou. Důvodem bylo to, že bych to už psychicky neunesla, nenáviděli jsme se. Kašlal na rodinu a jak mohl, byl v hospodě. Všechno bylo na mně a prostě už to dál nešlo.Takže jsem vzala kabelku, nějaké oblečení a šly jsme bydlet k mojim rodičům. A tady bydlíme 4 roky. Chápu to tak, že kdybychom byli manželé, tak mám nárok na půlku majetku. A když jsme se nevzali, tak nemám nárok na nic? Nebo mohu v něco doufat? Když jsme se rozcházeli, tak měl 2 osobní auta, jedno nákladní, na účtě asi milion korun a barák, který je napsaný na jeho rodiče. On je OSVČ působící v dopravě. Na dceru mi platí 3 000 kč měsíčně. Po pravdě se mi nelíbí, že jsem o všechno přišla, do jeho baráku jsem také koupila plno věcí a pak jsem zase musela začít od znova. Práci mám, měsíčně čistého 14 000 Kč. Žijeme od výplaty k výplatě. Budu vděčná za jakoukoli radu. Moc Děkuji

Lenka | 23.10.2013 07:53 | ID: 785

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, máte krmící síťku? Jakou máte značku a má chránič? Děkuji

luciexova | 08.04.2016 10:59 | ID: 786

Ahoj holky, poraďte mi prosím, potřebuji hrnek na pití s pítkem a chráničem na pítko. Hlavně aby netekl. Ty co jsem koupila se mi vždycky vylily do tašky.

Lamazee86 | 07.03.2017 20:24 | ID: 787

Ahoj, chtěla jsem se Vás zeptat: pouštíte své děti samotné ven? Od kolika let?

zalozka