Ahojky už se nám to pomalu blíží a máme tu zase vánoce, tak bych byla ráda, kdybychom si sem dávali inspiraci na dárky pro naše dětičky :-).
Dobrý den, můžete mi někdo prosím poradit, jak vybrat nová okna do dmu při rekonstrukci? Tedy hlavně od které firmy je vybírat?
Zdravím, chtěla bych se prosím zeptat. Jak jste na tom se zkušeností s vyhřívaným oblečením? Je to dobré nebo ne?
Dobrý den, už dlouho sním o tom mít vlastí chatu nebo jiný prostor pro rekreaci. Koupila jsem si dva roky zpátky pozemek s tím, že si tam postavíme vlastní chatu. Není to však úplně jednoduché. Jaká stavba se dá vyřešit tak nějak jednoduše? Bez nějaké nutnosti zbytečného papírování a zdlouhavého stavebního povolení?
Jakou máte prosím zkušenost s přebytky z fotovoltaické elektrárny? Jak je nejlepší tohle řešit?
Jaká hračka udělala vašemu dítěti největší radost? Hledám pro dceru, které je 9 nějaký dárek, který by ji pod stromečkem opravdu potěšil.
Kde při rekonstrukci berete nějak výhodně stavební materiál? Můžete mi poradit někdo, kde se podívat prosím?
Jak mám vybrat prosím do rekonstruovaného domu nová plastová okna? Můžete mi poradit, po čem se tak podívat prosím?
Mamky jak jste na tom prosím s výběrem dětské chůvičky? Která je opravdu dobrá a vyplatí se mi o ní přemýšlet? Co myslíte?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.