Mám už doma dvě děti a další už rozhodně neplánujeme. Chtěla bych si tak nechat udělat prsa, protože po dětech je to opravdu katastrofa. Jak jste po plastice spokojené?
Jak často doma používáte aktivně sedací pytel? Vyplatí se ho koupit pro děti nebo to bude spíš jen lapač prachu?
Kde koupit kvalitní sportovní oblečení? Hlavně legíny mě zajímají. Takové co vydrží větší zápřah v posilovně?
Je tu někdo kdo by si sám vyráběl fermentovanou zeleninu?
Doporučíte mi někdo z vlastní zkušenosti výhodnou pojišťovnu pro vyřízení pojištění domácnosti? Ideálně prosím co nejrychleji?
Chtěla bych slyšet od někoho, kdo užívá afrodiziaka, jak to na něj přesně působí? Jaký to má účinek a co bych od toho mohla čekat?
Jakou značku dřevěných hodinek by jste mi doporučili. Ráda bych si nějaké pořídila, ale nedaří se mi nají moc hodnocení a ráda bych si koupila takové, které mi vydrží.
Máte některá zkušenost s renovací kuchyně ? Bohužel nejsou finance na novou kuchyňskou linku, tak mě napadlo, že bych se pustila do renovace, ale zatím jsem teda ve fázi sbírání tipů :) tak budu ráda, když přispějete svými zkušenostmi :)
Docela hodně dlouho už přemýšlím o liposukci, jakou zkušenost s tímto zákrokem máte? Jít do toho nebo ne?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.