facebook
Dobré odpoledne, je sobota 7.6.2025 a svátek slaví Iveta

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
JáKarla | 28.11.2024 09:09 | ID: 46892

Zdravím ženy, prosím potřebovala bych se tu otočit s dotazem. Často mě trápí velmi nepříjemný pocit okolo žlučníku, a tak bych se chtěla zeptat, jak tohle řešit a jestli máte někdo zkušenost?

Zuzabartova | 12.07.2024 12:30 | ID: 46893

Dobrý den, prosím potřebovala bych v užitkových částech domu udělat pořádek. Pořádek tak, že bych potřebovala vše vytřídit. Proto se chci zeptat, zda mi poradíte, kde bych mohla pořídit regály různých velikostí s dobrou únosností?

Myskovatera | 19.07.2024 06:36 | ID: 46895

Jaké způsoby a technologie používáte k řešení přetoků na své fotovoltaické elektrárně? Jaké jsou vaše zkušenosti s různými přístupy a které z nich se vám nejvíce osvědčily? Jaký vliv mají tato řešení na ekonomiku a provozní efektivitu vaší elektrárny? Jaká jsou nejčastější úskalí a jak se jim vyhnout? Zajímalo by mě i , jestli někdo prodáváte přetoky na burze?

sabinka | 24.02.2025 21:20 | ID: 46896

Jakým způsobem je podle vašich zkušeností nejlepší řešit zabezpečení auta? Můžete mi poradit?

Zuzabartova | 14.07.2024 10:24 | ID: 46897

Poradíte mi prosím někdo, jak vybrat gril pro manžela k narozeninám? Podle čeho vybrat dobrý a kvalitní gril?

Jilkova777 | 11.07.2024 21:38 | ID: 46898

Přeji pěkný den. Prosím mám dotaz ohledně výběru rozkládací pohovky. Můžete mi poradit jak vybrat rozkládací pohovku, která bude pevná i když na ní zalehne pořádný chlap?

Myskovatera | 18.07.2024 21:47 | ID: 46900

Přeji pěkný den, mohu se prosím zeptat zda jste někdo už doma řešil vodní mlhu třeba u posezení u pergoly?

Myskovatera | 18.07.2024 23:47 | ID: 46901

Mohu se zeptat prosím zkušenějších? Dají se někde relevantně porovnat nabídky půjček? Jaká je vaše zkušenost?

Zuzabartova | 14.07.2024 10:02 | ID: 46905

Pěkný den přeji, prosím chtěla bych se zeptat kde bych mohla sehnat životní pojištění rozumně? Poradíte mi prosím?

zalozka